Webdesign

Een goede online presentatie is niet meer weg te denken in onze hedendaagse ondernemerscultuur. Wie zoekt er nou niet eerst iets online op, voordat ze overgaan tot de aanschaf van een product? Juist: 96% van de Nederlandse bevolking zoekt frequent informatie op via internet, 94% oriënteert zich online op de aankoop van een product en 93% koopt ook daadwerkelijk producten online.* Je kan er dus niet meer omheen: internet is booming!

Om er voor te zorgen dat ook uw bedrijf meedoet in deze markt, moet uw online presentatie optimaal zijn. Wij verzorgen dit voor u! Een website anno nu, met een maatwerk lay-out toegespits op uw huisstijl, voor een aantrekkelijke prijs.

 

Wij zorgen ervoor dat uw website up to date is, gebruik makend van de nieuwste technieken en trends. Altijd de laatste social media mogelijkheden, volledig responsive design en advies om uw website altijd up to date te houden.

WordPress

WordPress is een handig backoffice systeem, dat het online presenteren van uw onderneming een stuk makkelijker maakt: gebruikersvriendelijk CMS, altijd up to date met de laatste snufjes van het internet, door iedereen te gebruiken en nog steeds perfect vorm te geven naar uw wens. Het is ook niet voor niets zo, dat meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd WordPress gebruiken voor hun online presentatie. Ook wij maken gebruik van een WordPress CMS. Dit maakt het voor u makkelijk om zelf uw teksten, foto’s en video’s aan te passen én geeft u direct de mogelijkheid te bloggen of een portfolio bij te houden. Zelfs vanaf uw smartphone of tablet kunt u aan de slag: WordPress beschikt over een app waarbij u in een overzicht al uw websites kunt managen.

 

Google vindbaarheid

Een mooie online presentatie is één, maar u wilt natuurlijk ook goed gevonden worden in Google. WordPress maakt het makkelijk om uw online vindbaarheid snel te optimaliseren en alle websites die door ons afgeleverd worden, zijn ‘SEO ready’, oftewel: Google klaar. Met zoekwoorden, de juiste webteksten en wat trucjes die wij gratis met u delen, kunt u zelf al een hoop rendement bereiken. Wilt u hier liever niet naar omkijken? Dan nemen we dit natuurlijk graag uit handen en helpen we uw site tot een mooie positie in de Google zoekresultaten! Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op!

 

 

 

KLANTEN ZEGGEN

Rob Eeftink

Rob Eeftink

Drummer / Rob Eeftink Drums

FH Online Marketing heeft voor mij een website gemaakt die precies de doelgroep aanspreekt die ik nodig heb. Mooi design én effectief tegelijkertijd. Daarnaast ben ik op de eerste (!) positie van Google terechtgekomen met de zoekwoorden die voor mij belangrijk zijn.

Pim van Leeuwen

Pim van Leeuwen

Eigenaar / ECR

Via een relatie kwam ik in contact met Floor. Voor twee van onze bedrijven moest een website worden ontworpen. Binnen enkele dagen al had Floor een ontwerp en waren we online. En dat tegen een heel schappelijke prijs. Ook na oplevering blijft Floor haar service hoog houden! Een absolute aanrader.

Peter Jordens

Peter Jordens

Eigenaar / Jordens Schuifdaken

Floor heeft in een korte tijd een zeer mooie en overzichtelijke website gemaakt, met duidelijke menu’s zodat onze klanten in één oogopslag kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Ook het contact met haar was heel goed, al mijn vragen werden snel en correct beantwoord. Ik kan haar aanbevelen aan iedereen die een professionele website wil laten maken.

Iris van de Kamp

Iris van de Kamp

Eigenaar / Muziekhuis Deventer

Floor is iemand die heel actief meedenkt en razendsnel werkt. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met goede, praktische ideeën om onze site verder aan te kleden.

 

*Bron: Onderzoek marketingfacts.nl