Grafische Vormgeving

Naast webdesign bieden wij ook grafische vormgeving aan. Wij verzorgen onder andere:

  • Volledige huisstijl (logo, briefpapier en visitekaartjes)
  • Design van uw social media profielen (profielafbeeldingen en headers)
  • Grafische vormgeving op maat: geboortekaartjes, uitnodigingen, flyers en ander drukwerk
  • Nieuwsbrief lay-out

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

 

 

KLANTEN ZEGGEN

Rob Eeftink

Rob Eeftink

Drummer / Rob Eeftink Drums

FH Online Marketing heeft voor mij een website gemaakt die precies de doelgroep aanspreekt die ik nodig heb. Mooi design én effectief tegelijkertijd. Daarnaast ben ik op de eerste (!) positie van Google terechtgekomen met de zoekwoorden die voor mij belangrijk zijn.

Pim van Leeuwen

Pim van Leeuwen

Eigenaar / ECR

Via een relatie kwam ik in contact met Floor. Voor twee van onze bedrijven moest een website worden ontworpen. Binnen enkele dagen al had Floor een ontwerp en waren we online. En dat tegen een heel schappelijke prijs. Ook na oplevering blijft Floor haar service hoog houden! Een absolute aanrader.

Peter Jordens

Peter Jordens

Eigenaar / Jordens Schuifdaken

Floor heeft in een korte tijd een zeer mooie en overzichtelijke website gemaakt, met duidelijke menu’s zodat onze klanten in één oogopslag kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Ook het contact met haar was heel goed, al mijn vragen werden snel en correct beantwoord. Ik kan haar aanbevelen aan iedereen die een professionele website wil laten maken.

Iris van de Kamp

Iris van de Kamp

Eigenaar / Muziekhuis Deventer

Floor is iemand die heel actief meedenkt en razendsnel werkt. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met goede, praktische ideeën om onze site verder aan te kleden.